This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Cart

Vår story

Bröd & Salt startade 2011 när surdegstrenden regerade i Sverige. Efterhand att konceptet byggdes upp och efterfrågan blev allt större så expanderade vi och började erbjuda mer än just bröd. Idag satsar vi stort på att skapa mysiga och trivsamma mötesplatser samtidigt som vi serverar såväl frukost, lunch och fika av hög kvalitet. 

Vårt huvudbageri där allting bakas ligger i Västberga utanför Stockholm. Där har vi även en butik med servering. Utöver huvudbageriet så har vi totalt 26 butiker runt om i Stockholm, en i Uppsala och en i Göteborg. Förutom vårt huvudbageri så har vi också vårt produktionskök som ligger i lokalerna i Västberga. Där tillagas all mat som sedan serveras i våra salladsbarer i Stockholm. Maten tillagas av våra egna kockar som tillagar allting från grunden.

För att kunna föra vårt hantverk vidare till fler platser så samarbetar vi med dagligvaruhandeln runt om i Stockholm. Det innebär att de säljer våra kakor i sina butiker.

Nytänkande

Vi strävar efter att bibehålla det traditionella fikatänket men pensla det med lite extra kreativitet.

Vi vill erbjuda ett exklusivt och välsmakande sortiment av bröd och bullar och arbetar ständigt med att förnya både våra produkter och vårt urval. Viktigt är dock att vi alltid behåller grunden i ett hantverksbageri som bakar med kärlek.

Allt vi erbjuder bakas och tillagas dagligen och levereras sedan till butiker på morgonen. Vi levererar med våra egna bilar och chaufförer och på så sätt kan vi alltid säkerställa att leveransen går till som den ska.